Functionare

Cardurile de masa functioneaza in paralel cu tichetele de masa pe suport de hartie, iar alegerea uneia dintre variante iti apartine. In functie de profilul angajatilor tai, precum si diversele aspecte operationale din compania ta, poti ca unora dintre ei sa le oferi carduri de masa, iar celorlalti tichete de masa pe suport de hartie.
La momentul implementarii sistemului in companie, comanzi cardurile propriu-zise si PIN-urile si le distribui angajatilor. Apoi, lunar, comanzi online sumele corespunzatoare numarului de zile lucrate de fiecare dintre angajatii tai.
Periodic, este posibil ca angajatii sa aiba diverse solicitari: inlocuirea unui card pierdut / furat, inlocuirea unui PIN uitat etc. Aceste aspecte, precum si necesitatea emiterii de carduri pentru angajatii noi, pot genera costuri aditionale, care se vor regasi intr-o factura emisa la sfarsitul lunii.

INFORMAREA ANGAJATILOR

Ii informam pe angajatii tai (prin email sau SMS) despre sumele pe care le aloci pe cardurile lor de masa. Oricand doresc sa verifice soldul cardului lor, tranzactiile si promotiile disponibile, angajatii au la dispozitie platforma securizata dedicata www.cardsodexo.ro.

CONTROLUL SUMELOR ALOCATE

Conform legii, cardurile de masa nu pot fi alimentate cu sume ce reprezinta alte venituri sau beneficii ale angajatului; niciun card de masa din Romania nu permite retragerea de numerar de la bancomate. In acest fel, te asiguri ca acest beneficiu extra-salarial pe care il oferi echipei tale este utilizat in scopul conceput initial: acela de a le imbunatati alimentatia.

Functionarea sistemului

DESCOPERA AVANTAJELE SISTEMULUI

Descarca

AFLA DESPRE ELEMENTELE DE SECURITATE

Descarca

Functionarea sistemului

DESCARCA SCHEMA CU AVANTAJE ALE SISTEMULUI

Descarca

DESCARCA SCHEMA CU ELEMENTELE DE SECURITATE

Descarca

Acum totul este mai usor! Cere aici o oferta, iar noi iti evaluam afacerea fara nicio hartie si iti recomandam cel mai potrivit produs pentru compania ta: cardul de masa Gusto Pass.

Mai mult, contractul poate fi incheiat tot on-line. Simplu, fara batai de cap.